Roemreport

Plan je vrijblijvende adviessessies van 45 minuten

Heb jij een interieur vraag en twijfel je of je in een interieurontwerper wil inzetten? Wij maken elke week tijd voor twee online vrijblijvende adviessessies van 45 minuten.

Hoe werkt het?

  1. Plan je sessie in op het moment dat het jou uitkomt via onderstaande link. We hebben opties voor één moment op woensdagavond en één moment op vrijdagochtend.
  2. Wij sturen je een uitnodiging voor de sessie, en vragen je indien relevant en mogelijk, alvast foto's of tekeningen te sturen van jouw project.
  3. In de uitnodiging ontvang je ook een linkje voor de online sessie in Teams. Je kunt hier gratis op inloggen via je browser, ook zonder een teams account of software.
  4. De sessie start: wij helpen je gedurende 45 minuten op weg en voorzien je van tips, inspiratie en ideeën. Je krijgt een goed beeld van de mogelijkheden waaraan je zelf nog niet had gedacht.

Het is zeker vrijblijvend: de sessie is bedoeld kennis te maken en jou op pad te helpen. Je kan daarna zelf beslissen hoe je je project verder gaat realiseren.

Zin om kennis te maken? Boek je eigen afspraak via onderstaande link. Ken je iemand anders die hulp kan gebruiken? Stuur gerust dit bericht door.

interieurontwerp interieurarchitect binnenhuisarchitect interieur advies Roem ontwerpen tekenen kleuren materialen

Wij werken niet voor, maar sámen met opdrachtgevers. Wij geloven dat persoonlijke aandacht en betrokkenheid in het ontwerpproces leidt tot waardevolle resultaten.

Wil jij eens van vrijblijvend van gedachten wisselen? Wij denken graag met je mee over jouw interieurvraag. Wij komen graag eens bij je langs, of bezoek ons in onze studio.

Laat je gegevens hieronder achter of bel +31 630474874.