Horeca interieurontwerp

Het interieurontwerp van uw horecazaak is onlosmakelijk verbonden met de onderneming strategie. Horeca interieurontwerp gaat ten eerste over ontmoeten en beleven. Over het prikkelen van zintuigen, zoals de smaak en geur van voedsel, fris linnen en verse koffie. Maar ook over wat we horen, wat we voelen en wat we zien. In deze toenemende digitale wereld zijn fysieke ruimtes daarom steeds belangrijker. Wij ontwerpen horeca interieurs voor bijvoorbeeld hotels, restaurants en bed & breakfast. Roem is een studio voor interieuradvies en interieurontwerp. Roem ontwerpt zowel esthetische als daarnaast praktische interieur oplossingen voor zakelijke opdrachtgevers.

Array

Een goed horeca interieurontwerp gaat over het maken van verbindingen. Een verbinding met het merk, als bestemming voor uw klant. En als ontmoetingsplek: een ruimte waarin u de relatie met uw klant bouwt en versterkt. Het interieur van een horecazaak moet een bewuste bestemming worden voor uw bezoekers. Een plek van beleving: een ruimte die uitnodigt om opnieuw te bezoeken. En bovendien ook een beleving waarover je vrienden en familie graag vertelt.

Het interieur is onderdeel van het horeca totaalconcept, waarin we meedenken over visuele identiteit en exterieur zoals de gevel en visuele branding. Daarnaast is de horeca locatie de bewijsvoering van het merkconcept: online en offline vormen één verhaal en vullen elkaar simultaan aan.

Roem vertaalt je klantinzichten naar een passend interieurontwerp. Hiermee willen we je doelen helpen verwezenlijken. Roem werkt in heldere visuele concepten, al dan niet in samenwerking met uw reclame-, marketing, communicatiebureau. Wij ontwerpen bovendien met aandacht voor context en gebruiker. En vertellen het verhaal met zaken zoals materiaal, kleur, vorm, licht en proportie. We doen dit met een brede kennis en ervaring in interieurdesign, marketing & communicatie, retail en e-commerce. 

Benieuwd hoe jouw horeca interieurontwerp er uit gaat zien?

Roem werkt graag samen met ambitieuze opdrachtgevers in kleinschalige projecten. Ben jij een horeca ondernemer met een interieurvraag? Wij komen graag eens bij u langs om van gedachten te wisselen. Vervolgens kijken we samen hoe een horeca interieurontwerp kan bijdragen aan jouw succes. Samen zorgen we ervoor dat klanten je weten te vinden, bezoeken en bovendien ook terugkeren.

Wij werken niet voor, maar sámen met opdrachtgevers. Wij geloven dat persoonlijke aandacht en betrokkenheid in het ontwerpproces leidt tot waardevolle resultaten.

Wil jij eens van vrijblijvend van gedachten wisselen? Wij denken graag met je mee over jouw interieurvraag. Wij komen graag eens bij je langs, of bezoek ons in onze studio.

Laat je gegevens hieronder achter of bel +31 630474874.

Laten we afspreken