Interieurontwerp onderwijs

Onderwijsinstellingen zoals een basisschool vragen om een passend interieurontwerp. Interieurontwerp voor onderwijs raakt veel onderwerpen: veiligheid, ontwikkeling, leren en spelen. Roem is een studio voor interieuradvies en interieurontwerp. Wij ontwerpen esthetische en praktische interieur oplossingen voor onderwijs. Roem wil prettige leer en werkomgevingen creëren waarin de gebruiker zich thuis voelt.

Array

Duurzaamheid is een belangrijke pijler in het interieurontwerp voor onderwijs. Bijvoorbeeld duurzaamheid in keuze van materiaal, en duurzaam in levensduur. Maar ook duurzaamheid die een positieve bijdrage levert aan de gezondheid van leerlingen. Een gezonde omgeving heeft een positieve uitwerking op ons functioneren.

In de keuze van materiaal, vorm, kleur, licht en proportie houden we rekening met de belevingswereld van de gebruiker. Dus de leerling en de docenten. Bovendien is aandacht voor de zintuigen, zoals luchtkwaliteit, geur, tast, zicht zijn vaste onderdeel van het interieurontwerp. Dus zorgen we voor voldoende daglicht, een prettige akoestiek en aanwezigheid van veel groen. Maatwerk is vaak onderdeel van de interieurontwerp in het onderwijs. Want dit maatwerk zorgt voor een grote mate van flexibiliteit en diversiteit.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Goed interieurontwerp is een vaak deel van de architectuur. Wij geloven dat persoonlijke aandacht en betrokkenheid, vanaf het begin van het ontwerpproces, leidt tot waardevolle resultaten. Wij denken graag met je mee in oplossingen voor een passend interieur.

Wij werken niet voor, maar sámen met opdrachtgevers. Wij geloven dat persoonlijke aandacht en betrokkenheid in het ontwerpproces leidt tot waardevolle resultaten.

Wil jij eens van vrijblijvend van gedachten wisselen? Wij denken graag met je mee over jouw interieurvraag. Wij komen graag eens bij je langs, of bezoek ons in onze studio.

Laat je gegevens hieronder achter of bel +31 630474874.

Laten we afspreken