Locaties voor interieurontwerp en interieuradvies

Roem is een studio voor interieuradvies en interieurontwerp in omgeving Leeuwarden. Roem ontwerpt esthetische en praktische interieur oplossingen voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Bent u op zoek naar interieuradvies voor uw woningen of zakelijke inrichting? Wij zijn onder andere actief in de volgende locaties:

Interieurontwerp

De inrichting van ons interieur is onlosmakelijk verbonden met ons gevoel, hoe we beleven en hoe we verbonden zijn. Goed interieurdesign gaat over het maken van verbindingen.

“Ruimtes die je voelt, die verbinden en die werken.”

Roem ontwerpt ruimtes met een sterke identiteit. We doen dit op basis van uw wensen en ideeën. Het interieuradvies is gebaseerd op heldere concepten met aandacht voor architectuur, verleden, kleur, vorm, materiaal, licht en proportie.  Roem heeft brede kennis en ervaring in interieur, marketing & communicatie, design en retail.

Wij willen niet voor, maar sámen met u werken. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid zorgt voor waardevolle interieurontwerpen.  

Advies woningen

Staat u op het punt om uw woning te bouwen of te verbouwen in één van bovenstaande locaties? Een intensieve periode waarin u veel en snel keuzes moet maken met bijhorende kosten. Hoe zorgt u ervoor dat alles één geheel wordt? Wij adviseren u graag. Op basis van uw wensen, ideeën en smaak ontwerpen bij een volledig interieuradvies.

De realisatie van uw project wordt hiermee eenvoudiger, met een fijne woning als resultaat waarin u kan ontspannen en u zich goed voelt.

Zakelijk ontwerp

Het interieur verbindt, als driedimensionale bestemming, klanten en jouw medewerkers met het merk. En een goede inrichting versterkt als fysieke ontmoetingsplek de relatie met je klant.

Benieuwd hoe een interieurontwerp kan bijdragen aan het succes van de onderneming? Wij voorzien je graag van interieuradvies. Wij luisteren goed naar jouw klanten en gebruikers.  Deze inzichten, ondernemingsdoelen en merkwaarden vertalen wij naar een design met een sterke identiteit.

Wij werken in heldere visuele concepten, al dan niet in samenwerking met het reclame-, marketing, communicatiebureau. We doen dit voor klanten in verschillende locaties in Nederland.

Diensten voor locaties

Particulieren

Inrichting bepaalt hoe we ons voelen. Ons huis wordt hiermee een plek waarin we ons prettig voelen: een plek afgestemd op wie we zijn, en hoe we werken, genieten, ontspannen en leren.

Kantoor en werkplek

Het zakelijke interieur bepaalt mede het succes van een onderneming. Een fijne werkplek met een aangename atmosfeer en fijn klimaat beïnvloed het welzijn en de productiviteit.

Horeca

In deze toenemende digitale wereld zijn fysieke ruimtes en ontmoetingen steeds belangrijker. Een goed horeca interieurontwerp heeft een sterke identiteit.

Retail

Retail interieurs zijn onlosmakelijk verbonden met een merk en onderneming.  Het interieur is een verbinding met het merk, als een driedimensionale bestemming. 

Maatwerk

Met maatwerk kun je de meest optimale oplossingen toepassen voor unieke vraagstukken. Maatwerk is multifunctioneel, en vaak efficiënt en duurzaam.

Onderwijs

Duurzaamheid is een belangrijke pijler in het interieurontwerp voor onderwijs. In materiaalkeuze maar ook in gezondheid en welzijn van leerlingen en docenten.

Roem interieurontwerp

Roem is opgestart door binnenhuisarchitect Rianne Holtrop in 2014 en sinds 2020 een team met interieurdesigner Jan Visser.  

Wij komen graag eens bij je langs om de mogelijkheden van jouw inrichting te bespreken of bezoek ons in onze studio aan de Emmakade 74a in Leeuwarden. Je vindt onze studio in het kantoorpand van BW H ontwerpers.

Wij werken niet voor, maar sámen met opdrachtgevers. Wij geloven dat persoonlijke aandacht en betrokkenheid in het ontwerpproces leidt tot waardevolle resultaten.

Wil jij eens van vrijblijvend van gedachten wisselen? Wij denken graag met je mee over jouw interieurvraag. Wij komen graag eens bij je langs, of bezoek ons in onze studio.

Laat je gegevens hieronder achter of bel +31 630474874.

Laten we afspreken