Maatwerk interieurontwerp

Met maatwerk kun je de meest optimale oplossingen toepassen voor unieke vraagstukken. Daarom is maatwerk interieurontwerp een belangrijk onderdeel van het totaal interieur. Roem is een studio voor interieuradvies en interieurontwerp in omgeving Leeuwarden. Wij ontwerpen esthetische en praktische interieur oplossingen voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. ROEM past daarom vaak maatwerk toe in haar ontwerpen. Dit vinden we belangrijk omdat een goed ontwerp rekening houdt met esthetische en functionele aspecten. Met als resultaat: ruimtes die je voelt, die verbinden, ruimtes die werken. 

Bij maatwerk interieurontwerp kun je denken aan verschillende onderdelen zoals: kasten, wanden, plafonds, keukens, counters, etalages, stellingen, meubels en meer. Standaardoplossingen zijn daarom niet altijd het antwoord voor complexere interieurvragen. Soms gaat er bijvoorbeeld ruimte verloren. Bovendien voldoet een product soms niet aan de eisen en wensen. Met maatwerk kun je dus de meest optimale oplossing toepassen voor bijna elke uitdaging. Omdat maatwerk multifunctioneel is, en vaak efficiënt en duurzaam. Daarnaast zorgt maatwerk voor eenheid en evenwicht in het interieur.  

Roem past vaak maatwerk toe in haar ontwerpen. Als eerste overleggen wij met de klant en worden mogelijke oplossingen besproken. Daarna tekent Roem tekent schetsen van het maatwerk en toont verschillende afwerkingen en materialen om tot een goede keuze te komen. Daarna maakt Roem de technische tekeningen. ROEM werkt samen met vakmensen in uiteenlopende disciplines zoals timmermannen en installateurs. Dit geeft ons daarom mogelijkheid om maatwerkoplossingen te realiseren.

Benieuwd naar wat wij voor jou kan doen?

Wij denken graag met je mee. Op basis van je wensen, smaak, ideeën en doelen geven we advies over de toepassing van maatwerk in jouw interieur. Zowel voor woonhuizen als voor zakelijke projecten. De realisatie van uw project wordt hiermee eenvoudiger, met een uitgekiende oplossing als resultaat.

Wij werken niet voor, maar sámen met opdrachtgevers. Wij geloven dat persoonlijke aandacht en betrokkenheid in het ontwerpproces leidt tot waardevolle resultaten.

Wil jij eens van vrijblijvend van gedachten wisselen? Wij denken graag met je mee over jouw interieurvraag. Wij komen graag eens bij je langs, of bezoek ons in onze studio.

Laat je gegevens hieronder achter of bel +31 630474874.

Laten we afspreken