Retail interieurontwerp

Retail interieurs zijn onlosmakelijk verbonden met een merk en onderneming. In deze toenemende digitale wereld zijn fysieke ruimtes steeds belangrijker. Goed retail interieurontwerp is onlosmakelijk verbonden met hoe we ons voelen. Hoe we beleven en verbonden zijn. Roem is een studio voor interieuradvies en interieurontwerp. Wij ontwerpen esthetische en praktische interieur oplossingen voor zakelijke opdrachtgevers. Roem vertaalt commerciële doelen en merkwaarden naar ruimtes met een sterke identiteit. Ruimtes die je voelt, die verbinden, ruimtes die werken.

Array

Verbinding

Goed retail interieurontwerp gaat over het maken verbindingen. Een verbinding met uw merk, als driedimensionale bestemming. En als ontmoetingsplek, waarin u een band kan opbouwen met uw klanten. Daarom luisteren goed naar uw doelgroep. Vervolgens vertalen deze inzichten, met uw doelen en merkwaarden, naar een passend interieurontwerp voor uw winkel.

Concept

Roem werkt in heldere visuele concepten, al dan niet in samenwerking met uw reclame-, marketing, communicatiebureau. Retail interieurontwerp is onderdeel van het totaalconcept, waarin we meedenken over visuele identiteit en exterieur zoals etalages en visuele branding. Daarnaast is de fysieke winkel de bewijsvoering van de merkidentiteit: online en offline vormen één verhaal en vullen elkaar simultaan aan.

Roem ontwerpt met aandacht voor zowel context als gebruiker. Hiermee vertellen we het verhaal met bijvoorbeeld materiaal, kleur, vorm, licht en proportie. Wij nemen onze brede kennis en ervaring mee, onder andere in interieur, marketing, design en retail. Daarom werken wij graag samen met ambitieuze opdrachtgevers in kleinschalige projecten. 

Benieuwd naar wat wij voor jou kan doen?

Benieuwd hoe goed retail interieurontwerp kan bijdragen aan het succes van uw onderneming? Neem contact met ons op. Vervolgens komen wij graag eens bij u langs om van gedachten te wisselen.

Wij werken niet voor, maar sámen met opdrachtgevers. Wij geloven dat persoonlijke aandacht en betrokkenheid in het ontwerpproces leidt tot waardevolle resultaten.

Wil jij eens van vrijblijvend van gedachten wisselen? Wij denken graag met je mee over jouw interieurvraag. Wij komen graag eens bij je langs, of bezoek ons in onze studio.

Laat je gegevens hieronder achter of bel +31 630474874.

Laten we afspreken