Zakelijk interieurontwerp

Fysieke zakelijke ruimtes, zoals kantoren, showrooms en bedrijfsruimtes zijn steeds belangrijker in deze toenemende digitale wereld. Zakelijk interieurontwerp is hierin dus cruciaal. Deze fysieke ruimtes bepalen namelijk voor een groot deel hoe we ons voelen, hoe we beleven, en hoe we verbonden zijn. Daarnaast bepaalt het zakelijke interieur mede het succes van een onderneming. De productiviteit en voldoening van werknemers is er van afhankelijk. Roem is een studio voor interieuradvies en interieurontwerp. Wij ontwerpen bijvoorbeeld esthetische en praktische interieur oplossingen voor zakelijke opdrachtgevers.   

Array

De functie en kijk op fysieke werkplekken verandert. Maar wat blijft is de vraag naar werkplekken met een gezond klimaat en aangename atmosfeer. Zakelijk interieurontwerp dient vele doelen. Zoals de functie van deze fysieke plekken: die is heel divers. Ze dienen bijvoorbeeld tot het aantrekken, verbinden en motiveren van personeel. Maar ze zijn ook het fysieke visitekaartje van onderneming.

Roem vertaalt daarom bedrijfswaarden en doelen naar ruimtes met een sterke identiteit. We doen dit met brede kennis en ervaring in zaken zoals interieurontwerp, marketing, communicatie en retail. Wij ontwerpen als gevolg ruimtes op basis van heldere concepten. Bijvoorbeeld met aandacht voor de context en de gebruiker. Wij vertellen het verhaal met aandacht voor zaken als licht, vorm, kleur, materiaal en proportie. Daarnaast houden rekening met een goede akoestiek, licht, routing en de luchtkwaliteit in onze ontwerpen. Roem werkt daarnaast graag met texturen die fijn en goed aanvoelen.

Roem streeft ernaar om niet voor, met samen te werken met ambitieuze opdrachtgevers in kleinschalige projecten. Samen werken we vervolgens aan een interieur wat bijdraagt aan het succes van uw onderneming. We creëren een aantrekkelijke werkplek passend bij uw merk. Een werkplek die leidt bijvoorbeeld tot een positief welzijn en een grotere productiviteit. Een werkplek waarin uw medewerkers comfortabel en gezond kunnen werken. Een dergelijke fysieke locatie verbindt namelijk de werknemers met een onderneming en helpt bij werving.  

Benieuwd hoe wij kunnen helpen met zakelijk interieurontwerp?

Benieuwd hoe jouw zakelijk interieur een plek kan worden die je voelt, die verbindt en die werkt? We denken graag met je mee.

Wij werken niet voor, maar sámen met opdrachtgevers. Wij geloven dat persoonlijke aandacht en betrokkenheid in het ontwerpproces leidt tot waardevolle resultaten.

Wil jij eens van vrijblijvend van gedachten wisselen? Wij denken graag met je mee over jouw interieurvraag. Wij komen graag eens bij je langs, of bezoek ons in onze studio.

Laat je gegevens hieronder achter of bel +31 630474874.

Laten we afspreken