Particulier interieuradvies

De inrichting van onze woningen is onlosmakelijk verbonden met hoe we ons voelen. Roem is een interieur ontwerpburo en geeft particulier interieuradvies. Wij ontwerpen kwalitatieve, mooie en praktische oplossingen. Hiervoor werken we met eerlijke en echte materialen. Hiermee willen we bijzondere ruimtes creëren. Dit zijn ruimtes waarin je je goed voelt. Een woonhuis wordt hiermee een plek waarin we ons prettig voelen. Dus de plek afgestemd op wie we zijn ns huis wordt hiermee een plek waarin we ons prettig voelen: een plek afgestemd op wie we zijn. En afgestemd op hoe we werken, genieten, zorgen, ontspannen en leren.

Staat u op het punt om uw woning te bouwen of te verbouwen? Spannend, maar ook intensieve periode waarin u veel en snel keuzes moet maken met bijhorende kosten. Hoe zorgt u ervoor dat alles één geheel wordt? Als eerste: zorg voor een goed interieurontwerp. Roem ontwerpt ruimtes met een sterke identiteit. We doen dit op basis van uw wensen en ideeën. Ons particulier interieuradvies is gebaseerd op heldere concepten. Met bijvoorbeeld aandacht voor architectuur. verleden, kleur, vorm, materiaal, licht en proportie. Onze ontwerpen prikkelen de zintuigen: daarom zijn ze mooi om te zien en fijn om te voelen. We zorgen voor een fijne akoestiek.  

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Wij adviseren je graag. Op basis van je wensen, ideeën en smaak ontwerpen wij een volledig interieuradvies. De realisatie van je project wordt hiermee eenvoudiger. Met bovendien een fijne woning als resultaat waarin je je goed voelt. En je kan ontspannen.

Wij werken niet voor, maar sámen met opdrachtgevers. Wij geloven dat persoonlijke aandacht en betrokkenheid in het ontwerpproces leidt tot waardevolle resultaten.

Wil jij eens van vrijblijvend van gedachten wisselen? Wij denken graag met je mee over jouw interieurvraag. Wij komen graag eens bij je langs, of bezoek ons in onze studio.

Laat je gegevens hieronder achter of bel +31 630474874.

Laten we afspreken