Alle projecten

Maatwerk kasten met akoestische werking

Akoestische ruimteverdeler met opbergfunctie

Deze maatwerk kasten met akoestische werking en opbergfunctie hebben wij in samenwerking met BW H ontwerpers voor de studio aan de Emmakade in Leeuwarden ontworpen.

Maatwerkkasten met akoestische werking in kantoorsetting.

De maatwerk kasten met akoestische werking doen dienst als room divider. De kasten markeren de grens tussen werkplekken en verkeersruimte. Behalve dat deze kasten de ruimte opdelen, dienen ze ook als opbergplek. Op de achterkant en de zijwanden zijn subtiele aluminium frames bevestigd waarin prachtige stoffen van wol en zijde, gemaakt door het Noorse flokk&fjell, zijn gespannen. Dit geeft de kasten een geluiddempende werking en verbetert de akoestiek. Wol heeft van nature veel eigenschappen waardoor het heel geschikt is om te gebruiken in het interieur. Het is vochtregulerend, vuilafstotend, eenvoudig te reinigen en vlamdovend.De room divider is gemaakt door standmeubelmaker Ronald van der Zwaag. Haan reclame in Stiens verzorgde de aluminium frames.

De maatwerk kasten met akoestische werking zijn voorzien van wolvilt bekleding wat zorgt voor een verbeterde akoestiek.

Dit multifunctionele product ontwerp is niet alleen praktisch, maar ook fijn voor het zicht, het gehoor en je gevoel!

Roem werkt als agent voor flokk & fjell. We passen de stoffen toe in onze projecten, vaak wanneer er voor een akoestisch probleem naar een esthetische oplossing wordt gezocht. In samenspraak met de klant en flokk&fjell zoeken we naar een oplossing, vaak maatwerk.

OpdrachtgeverBW H ontwerpers
LocatieLeeuwarden
Jaar2020
Partnersflokk & fjell, BW H ontwerpers
RealisatieRoem, Haan reclamewerk, de Stadsmeubelmaker