Alle projecten

Ontwerp mobiele thuiswerkplek

Het nieuwe werken, het nieuwe kantoor

Deze mobiele thuiswerkplek heeft Roem ontworpen en gevisualiseerd in een 3D ontwerp. Sinds de maatregelen in verband met corona hebben de meesten van ons ervaren hoe het is om (meer) thuis te werken en zijn we een goede werkomgeving meer gaan waarderen. Een rustige plek, voldoende daglicht, bergruimte en een fijne stoel. Met een buitenmaat van 3 x 3,3 meter past deze mobiele thuiswerkplek in vrijwel iedere tuin.

Mobiele thuiswerkplek met uitzicht op de tuin, zo kun je coronaproof werken in het nieuwe normaal

Mobiele thuiswerkplek


De voordelen van thuiswerken worden helaas soms overschaduwd doordat onze huizen hiervoor vaak niet gebouwd zijn. Werkplekken zijn donker, lawaaierig en vaak teveel omgeven door de dagelijkse waan van het familieleven. Concentreren is lastig, ons denkwerk wordt verstoord en we zijn snel afgeleid. Deze mobiele thuiswerkplek is eenvoudig te plaatsen in de tuin, waardoor je de geneugten van het thuiswerken kan combineren met de voordelen van een eigen kantoor. Met deze unit ben je optimaal voorbereid op coronaproof thuiswerken.  


Constructie 

De mobiele thuiswerkplek heeft een minimalistische eigentijdse uitstraling. Het ontwerp is dusdanig dat de mobiele werkplek ook goed in een hoek van een tuin geplaatst kan worden omdat de kozijnen aan twee zijden geplaatst zijn. De constructie van de mobiele werkplek is houtskelet. De buitenzijde is bekleed met zwart houten latten. Afhankelijk van de ondergrond kan de werkplek op een lichte staalconstructie geplaatst worden verankerd in beton.


Interieurontwerp


In de thuiswerkplek vind je een vast bureau met een royale werkplek over de hele breedte van 3 meter. Het bureau is geplaatst tegen de grote raampartij waardoor je goed je tuin in kan kijken.  Onder het bureau is er voldoende ruimte voor opbergmogelijkheden. Het raamkozijn loopt door, de hoek om, richting het deurkozijn. De deur heeft een glasinzet waardoor daglicht goed doordringt in je werkplek. De binnenzijde van de werkplek is afgewerkt in multiplex, waardoor de werkplek een warme uitstraling krijgt: een fijne plek om te werken.

De volledige achterwand is voorzien van maatwerk opbergmogelijkheden. Zo hou je je mobiele thuiswerkplek netjes en heb je tijdens het thuiswerken altijd beschikking tot je documenten en materialen. De opbergruimte is deels gesloten en deels open oplegplanken. De kastenwand is in het ontwerp geverfd in een lichte vergrijsde groentint.

Even niet aan het thuiswerken? Het ontwerp is natuurlijk ook prima corona proof te gebruiken als hobbykamer/atelier of gastenverblijf.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsindicatie en meer informatie.