Interieuradvies in provincie Groningen

Roem is de studio voor interieurontwerp en interieuradvies in provincie Groningen. Roem ontwerpt esthetische en functionele interieuroplossingen voor ambitieuze opdrachtgevers in kleinschalige projecten. Wij werken voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Ben je op zoek naar interieuradvies in de provincie Groningen voor een woning of onderneming? Wij zijn benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact op om eens van gedachten te wisselen.

Interieuradvies & -ontwerp provincie Groningen

De inrichting van ons interieur is onlosmakelijk verbonden met ons gevoel, hoe we beleven en hoe we verbonden zijn. Goed interieurdesign gaat over het maken van verbindingen. Roem vertaalt waarden en doelen naar ruimtes met een sterke identiteit.

Roem ontwerpt ruimtes op basis van heldere concepten met aandacht voor de context en de gebruiker. We vertellen het verhaal met materiaal, kleur, vorm, licht en proportie.

Roem streeft ernaar om niet alleen voor, maar sámen te werken met opdrachtgevers. We dagen ze uit om verder te denken en ruimer te kijken. We geloven dat persoonlijke aandacht en betrokkenheid in het ontwerpproces leidt tot waardevolle resultaten.

Advies woningen

Sta je op het punt om je woning te bouwen of te verbouwen? Een intensieve periode waarin je veel en snel keuzes moet maken met bijhorende kosten. Hoe zorg je ervoor dat alles één geheel wordt? Wij adviseren jou graag. Op basis van jouw wensen, ideeën en smaak ontwerpen bij een volledig interieuradvies in omgeving provincie Groningen.

Wij kunnen adviseren op gebied van ontwerp, indeling, inrichting, kleur, licht en materiaal. In een kennismaking bespreken we de wensen en budget. Daarna creëren wij de eerste schetsen en ideeën, zoals een moodboard en materiaalkeuze. De schetsen worden uitgewerkt in een ontwerp, bijvoorbeeld een 3D impressie en een plattegrond en indeling. Daarna volgt het definitieve ontwerp.

Roem blijft betrokken, en kan onder andere ondersteunen in de realisatie door een breed netwerk aan leveranciers en vakmensen. De realisatie van jouw project wordt hiermee eenvoudiger, met een fijne woning, waarin je je prettig voelt, als resultaat.

Zakelijk ontwerp

Het interieur verbindt, als driedimensionale bestemming, klanten en jouw medewerkers met de onderneming. En een goede inrichting versterkt als fysieke ontmoetingsplek de relatie met je klant. Het interieur is een onderdeel van het spreekwoordelijke visitekaartje.

Benieuwd hoe een interieuradvies en interieurontwerp kan bijdragen aan het succes van een onderneming? Wij voorzien je graag van interieuradvies in de omgeving provincie Groningen. Wij luisteren goed naar jouw klanten en gebruikers. Deze inzichten, ondernemingsdoelen en merkwaarden vertalen wij naar een design met een sterke identiteit.

Wij hebben brede kennis en ervaring in interieurontwerp, marketing, e-commerce en retail. We hebben projecten gerealiseerd in diverse branches als horeca, retail, dienstverlening en onderwijs.

Wij werken in heldere visuele concepten, al dan niet in samenwerking met het reclame-, marketing, communicatiebureau.

Diensten in omgeving provincie Groningen

Particulieren

Inrichting bepaalt hoe we ons voelen. Ons huis wordt hiermee een plek waarin we ons prettig voelen: een plek afgestemd op wie we zijn, en hoe we werken, genieten, ontspannen en leven.

Kantoor en werkplek

Het zakelijke interieur bepaalt mede het succes van een onderneming. Een fijne werkplek met een aangename atmosfeer en fijn klimaat beïnvloed het welzijn en de productiviteit.

Horeca

In deze toenemende digitale wereld zijn fysieke ruimtes en ontmoetingen steeds belangrijker. Een goed horeca interieurontwerp zorgt voor trekkracht en onderscheidend vermogen.

Retail

Retail interieurs zijn onlosmakelijk verbonden met een merk en onderneming.  Het interieur is een verbinding met het merk, als een driedimensionale bestemming. En sluit perfect aan bij online activiteiten.

Maatwerk

Met maatwerk kun je de meest optimale oplossingen toepassen voor unieke vraagstukken. Maatwerk is multifunctioneel, efficiënt en duurzaam. En bovenal persoonlijk.

Onderwijs

Duurzaamheid is een belangrijke pijler in het interieurontwerp voor onderwijs. Materialen, kleur en indeling verbeteren de gezondheid en het welzijn van leerlingen en docenten.

Roem binnenhuisarchitectuur

Roem is opgestart door binnenhuisarchitect Rianne Holtrop in 2014 en sinds 2020 een team met interieurdesigner Jan Visser.  

Bekijk hier alle locaties waar wij actief zijn.

Wij komen graag eens bij je langs om de mogelijkheden van jouw inrichting te bespreken of bezoek ons in onze studio aan de Emmakade 74a in Leeuwarden. Je vindt onze studio in het kantoorpand van BW H ontwerpers.

Wij werken niet voor, maar sámen met opdrachtgevers. Wij geloven dat persoonlijke aandacht en betrokkenheid in het ontwerpproces leidt tot waardevolle resultaten.

Wil jij eens van vrijblijvend van gedachten wisselen? Wij denken graag met je mee over jouw interieurvraag. Wij komen graag eens bij je langs, of bezoek ons in onze studio.

Laat je gegevens hieronder achter of bel +31 630474874.

Laten we afspreken