Roemreport

Scandinavian Living publiceert interieur van gerenoveerde jaren 70 woning

Het woontijdschrift Scandinavian Living heeft een project van interieurontwerp studio Roem gepubliceerd in het nieuwste nummer. Het gaat om het gerenoveerde jaren 70 huis van Roem eigenaar Rianne in het Drentse Havelte. De gerenommeerde stylingstudio April and May selecteerde het huis van Rianne voor het tijdschrift en verzorgde de styling en fotografie. Roem, April and May en Scandinavian Living vinden elkaar in de tijdloze en minimalistische inrichting van het huis. 

Gerenoveerde jaren 70 woning

De reportage is geplaatst in het nieuwste oktober/november nummer, dat uitkomt op 15 oktober. Het huis wordt geplaatst in de rubriek ‘Huizen’ waarbij de lezer binnen kan kijken in de ruime gerenoveerde semi-bungalow. Dit droomhuis werd gemoderniseerd met respect voor de kenmerkende stijl van de jaren 70. Ontdek de mooie materialenmix van beton, hout, staal en de grote lichte ruimtes. De foto’s laten zien dat er veel aandacht is besteed aan het overvloeien van het interieur en de architectuur. In het artikel lees je waarom het gezin Friesland verruilde voor het groene Drenthe, waar het nu geniet van de natuur en ruimte.  

April and May verzorgde de reportage in opdracht van Scandinavian Living. De interieur- & stylingstudio is een bekroond online interieur en design platform. April and May selecteerde het huis van Rianne voor het tijdschrift aan de hand van inspirerende foto’s op het Instagram kanaal van Roem.  Ze zijn verantwoordelijk voor de styling en fotografie. De fotografie werd uitgevoerd Marjon Hoogervorst.  

Dit tijdschrift Scandinavian Living is onderdeel van het Deense Bo Bedre (Beter leven). Het magazine volgt de laatste trends op gebied van Scandinavisch design, architectuur, interieur en lifestyle. Het vertegenwoordigt alles waar de Scandinavische levensstijl om bekend staat: tijdloos design, kwaliteit, handgemaakte voorwerpen, eenvoud, duurzaamheid en esthetiek. 

Benieuwd naar het oktobernummer? Vanaf 15 oktober ligt het tijdschrift in de schappen. 

Wij werken niet voor, maar sámen met opdrachtgevers. Wij geloven dat persoonlijke aandacht en betrokkenheid in het ontwerpproces leidt tot waardevolle resultaten.

Wil jij eens van vrijblijvend van gedachten wisselen? Wij denken graag met je mee over jouw interieurvraag. Wij komen graag eens bij je langs, of bezoek ons in onze studio.

Laat je gegevens hieronder achter of bel +31 630474874.