Roemreport

Met Wonen&Co binnenkijken in de gerenoveerde jaren 70 woning in Havelte

Wonen&Co kwam onlangs binnenkijken in de gerenoveerde jaren 70 woning van Roem eigenaar Rianne Holtrop. Het resultaat is zaterdag 6 februari 2021 te zien in de weekendeditie van Leeuwarder Courant en het Dagblad van het Noorden. Wonen&Co geeft wooninspiratie, online, en als geprinte woonbijlage op zaterdag.  

Lees in het artikel alles over de zoektocht naar de woning en de aanpak van de renovatie. Ontdek waarom het gezin koos voor Havelte en hoe licht en natuur een inspiratie vormt voor het interieur. De woning werd grotendeels door hen zelf opgeknapt, in de publicatie ontdek je de tips en hun werkwijze.  

Benieuwd naar de reportage? Haal de krant in het weekend van 6 februari of bekijk de online versie vanaf dinsdag 9 februari op wonen&co.nl.

Bron: Wonen&Co / Fotografie: Margriet de Jager, Tekst: Anniek Boswijk

Meer ontdekken over dit project?

Wij werken niet voor, maar sámen met opdrachtgevers. Wij geloven dat persoonlijke aandacht en betrokkenheid in het ontwerpproces leidt tot waardevolle resultaten.

Wil jij eens van vrijblijvend van gedachten wisselen? Wij denken graag met je mee over jouw interieurvraag. Wij komen graag eens bij je langs, of bezoek ons in onze studio.

Laat je gegevens hieronder achter of bel +31 630474874.